perjantai 1. elokuuta 2014

EI SÄÄVARAUSTA!

Tiesitkö, että vetämissäni Niemenrannan kahvakuulatreeneissä ei ole säävarausta? Käytännössä se tarkoittaa sitä, että treenit pidetään vaikka taivaalta tulisi sinkkiämpäreitä ja pieniä mummoja. Tervetuloa siis ylittämään itsesi piittaamatta sääolosuhteista. Keli on aina hyvä, jos asenne on kohdillaan. Treenit pidetään aina jos yksikin treenaaja saapuu paikalle.

Eilen oli ihan mahtava treenikeli. Ilmeisesti ukkonen pelotteli ihmisiä jäämään koteihinsa, mutta treenien aikana ei jyrissyt ollenkaan. Välillä sade taukosi, sitten taas yltyi, ja kaatosateessa punnertaessa nauratti elämyksen epätodellisuus. Harjoitus oli raskas, mutta ei niin hikinen kuin helteellä. Eikä yhden ainoaa paarmaa näkynyt.

"Ei säävarausta" on hyvä periaate treenaajalle. Jos annat itsellesi liikaa vaihtoehtoja, niin aina on liian kylmä tai kuuma ilma. Treenipaikka on liian kaukana. Harrastaminen on liian kallista. Se ja se ei oo "mun juttu". Mitä enemmän itseään altistaa kaikista tekosyistä huolimatta fyysiselle harjoittelulle, sitä helpompaa treenaamaan lähteminen ja itse treenaaminen on. Kylmä ei tunnukaan niin kylmältä eikä kuuma niin kuumalta. Matka treenipaikalle sujuu aivan mukavasti sittenkin, samalla kaverin kanssa jutellen tai radiota kuunnellen, tai ihan vain omia ajatuksia tuumaillen. Osallistumismaksut ovatkin loistosijoitus omaan hyvinvointiin. Ja mikä parasta, treenaaminen on sittenkin "mun juttu"!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti